Alt fra gode idéer til effektive sluttprodukter!

Konsis Grafisk er en totalleverandør av grafiske tjenester, profileringsartikler og gaver. Vi har et team med egne kreatører, et topp moderne fotostudio, dedikerte prosjektledere og en av landets med komplette maskinparker innenfor grafisk bransje. Alt lokalisert på Økern i Oslo. Med alt fra digitaltrykk, offset og storformat i eget hus leverer vi de fleste printoppdrag med egne maskiner og mennesker.

Vi leverer til tiden, med fokus på kvalitet, det er derfor våre kunder velger oss om og om igjen. Hos Konsis får du ett kontaktpunkt for alle dine behov for grafiske tjenester - produsert på Økern i høy kvalitet!


Design & Kommunikasjon


Våre designere vet hva som skal til for å løfte budskapet ditt til nye høyder.


Våre designere har ulike ferdigheter og utfyller hverandre på en god måte. Det tette samarbeidet mellom husets designere og fotograf, samt vår produksjons- og webavdeling, legger til rette for å finne den beste kreative løsningen for din bedrift. Med bred erfaring innen både trykte og digitale medier, hjelper vi deg med å skape kommunikasjon som inspirerer og treffer!

Foto


Konsis har egen fotograf, og et stort og velutstyrt fotostudio.


Om fotoobjektene er mennesker, produkter, mat eller miljø - bringer vi frem det fineste i dem!

Web


Vår webavdeling kan raskt og effektivt løse dine forskjellige webprosjekter.


Kontakt oss for å se hva vi kan hjelpe deg med!

Trykk og produksjon

Med bred kompetanse og erfaring innenfor digitaltrykk, offset-trykk og storformat og trolig bransjens største maskinpark på huset, kan vi ta oss av hele prosessen fra idé til ferdig produkt. Vi har muligheten til å produsere alt fra visittkort og brosjyrer til magnetvegger og utstillinger - ingen utfordringer er for store!